Prvi študent na MLC Ljubljana uspešno zaključil Erasmus+ izmenjavo - MLC

Prvi študent na MLC Ljubljana uspešno zaključil Erasmus+ izmenjavo

V obdobju od januarja do maja 2019 je študent Alen Nuhanović uspešno opravil Erasmus+ mobilnosti za študij, v partnerski instituciji v mestu Paphos na Cipru.

Neapolis Univerza Paphos (NUP) je zasebna univerza, ki je bila ustanovljena leta 2007. Univerza ponuja širok izbor dodiplomskih in magistrskih programov v angleškem ali grškem jeziku. V okviru študija je opravil kar nekaj predmetov v angleščini in s tem pridobil dodatna znanja in veščine, ki mu bodo pomagale pri nadaljnji študijski in karierni poti.

Alen je izkušnjo opisal kot zelo pozitivno in s tem želi spodbuditi tudi druge študente, da se odločite in sodelujete v Erasmus+ programu!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis