Še zadnji ONLINE INFO DAN pred uradnim začetkom študijskega leta 2021/22 - MLC

Še zadnji ONLINE INFO DAN pred uradnim začetkom študijskega leta 2021/22

Na voljo še nekaj prostih mest…

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na ONLINE info dnevu za visokošolski program Management in pravo v sredo, 22. septembra 2021 ob 16. uri.

Tako boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, z vpisom pa ne odlašajte, saj se novo študijsko leto kmalu začne.

Vašo udeležbo na on-line srečanju preprosto potrdite s prijavo na spodnji obrazec ali na INFO@MLCLJUBLJANA.COM in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete diplomirana(i) poslovna(i) pravnica(k) in osvojite znanja ter veščine, s katerimi ste bolj konkurenčni na trgu dela.

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis