BREZPLAČNI POLETNI SEMINAR: KAKO DELUJE FACEBOOK BUSINESS MANAGER? - MLC
v ponedeljek, 16.8.2021 ob 17.00 uri Izvajalec: pred. Jernej Šilak

BREZPLAČNI POLETNI SEMINAR: KAKO DELUJE FACEBOOK BUSINESS MANAGER?

V vedno hitreje rastočem trgu, ki zahteva od vsakega podjetnika vedno večji in bolj smotrn vložek v oglaševanje, je Facebook s tem namenom razvil oglaševalsko platformo Facebook Business Manager. Veliko ljudi se predvsem zaradi nerazumevanja slednjega, v večji meri odloča za investicijo v oglaševalsko agencijo. Pa je to res potrebno?

Vsebina seminarja:

  • Kaj je Facebook Business Manager?
  • Zakaj uporabljati Facebook Business Manager?
  • Prednosti in slabosti njegove uporabe.

Termin brezplačnega poletnega seminarja: v ponedeljek, 16.8.2021 ob 17.00 uri, na sedežu MLC LJUBLJANA, TRŽAŠKA 207, 1000 LJUBLJANA.

Seminar bo trajal 3 šolske ure.

*Udeleženci naj imajo s seboj osebne računalnike.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis