Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

20. avgust 2018 ob 17.00 - ZAPOLNJENO, dodatni termin: 19.9.2018 ob 17.00 - ZAPOLNJENO-v primeru velikega zanimanja še tretja ponovitev Izvajalec: pred. Sabina Vlašić, mag.

Poletni seminar: Kreativa, ki izziva!

STE PREMALO KREATIVNI, INOVATIVNI, VAM JE ZMANJKALO IDEJ?

 

Vabljeni na seminar “KREATIVA, KI IZZIVA”, ki ga je za vas pripravila MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana, da razvijete svoje kreativne sposobnosti in postanete inovativni.

 

Namen in cilj seminarja:

Seminar Kreativa, ki izziva vam bo pomagal pretrgati linijo ponavljajočih se vzorcev mišljenja “znotraj škatle” in razviti vaše kreativne sposobnosti. Današnji izzivi zahtevajo najboljšo kreativnost; zato se pustite navdihniti s primeri, vajami in resnim učenjem, ki smo jih pripravili za vas.

Namen tega seminarja je udeležence seznaniti s procesom kreativnosti, ter jim pomagati razviti osebne veščine kreativnosti, ki jih bodo lahko uporabljali v poslovnem in zasebnem življenju.

Kreativnost je podlaga inovativnosti, saj je kreativnost sposobnost proizvajanja in ustvarjanja novih idej, neodvisno od njihove uporabnosti –  inovativnost pa je sposobnost transformacije kreativnih idej v koristne izdelke oziroma storitve.

Cilj seminarja je povečati  kreativni potencial udeležencev seminarja, saj bodo s tem postali tudi bolj inovativni oziroma sposobni spreminjati svoje kreativne ideje.

 

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vsem, ki:

–    želijo povečati svoj kreativni potencial in se počutijo odgovornega za lastno ali skupinsko inovativnost v podjetju ali doma,

–    ves čas iščejo nova znanja in izzive, da njihovi izdelki in storitve ostajajo na visoki ravni kvalitete, predstavitve, uporabe,…

–    razmišljajo o ideji lastnega in predvsem novega izdelka ali storitve in želijo pridobiti napotke za razvijanje in spreminjanje svojih kreativnih idej.

 

Vsebina seminarja:

1. Sklop:

  • Uvod – kreativnost – miti in legende
  • Kultura in kreativnost
  • Primeri uporabnega kreativnega razmišljanja

2. Sklop:

  • Kako delujejo naši možgani,
  • Začuti kreativnost, prebudi svojega notranjega otroka.
  • Kako razmišljati “out of the box”?

3. Sklop:

  • Razvoj osebnih kreativnih sposobnosti (domišljija, asociacije, opazovanje)

 

Izvajalka: pred. Sabina Vlašić, mag.

Način in obseg dela: Predavanje s primeri in praktičnimi vajami v obsegu 3 šolskih ur.

KDAJ: 20. avgust 2018 ob 17. uri; dodatni termin: 19. september 2018 ob 17. uri; v primeru velikega zanimanja bo še tretja ponovitev!

KJE: MLC FAKULTETA ZA MANAGEMENT IN PRAVO LJUBLJANA, TRŽAŠKA 207, LJUBLJANA

BREZPLAČNI SEMINAR (tudi brezplačno parkiranje)!

Prejmete potrdilo o udeležbi na seminarju!

Pohitite s prijavo – omejeno število slušateljev na 20!

Prijavite se