Septembrski INFO DAN za magistrski program Management in poslovno pravo - MLC

Septembrski INFO DAN za magistrski program Management in poslovno pravo

Pohitite in se nam pravočasno pridružite na MLC Ljubljana v novem študijskem letu 2022/23 – na voljo še nekaj prostih mest!

 

Vljudno vabljeni na INFO DAN za magistrski program Management in poslovno pravo v torek, 27. septembra 2022 ob 17. uri, kjer boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana, z vpisom pa ne odlašajte, saj se novo študijsko leto kmalu začne.

Vašo udeležbo na on-line srečanju preprosto potrdite s prijavo preko SPODNJEGA OBRAZCA ali na INFO@MLCLJUBLJANA.COM.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete magistrica ali magister managementa in poslovnega prava!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Info Dan Novica Copy

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis