»Spori na Sodišču EU s področja znamk in širše s področja intelektualne lastnine« predavanje v okviru projekta Jean Monnet - MLC

»Spori na Sodišču EU s področja znamk in širše s področja intelektualne lastnine« predavanje v okviru projekta Jean Monnet

V okviru projekta (Multi-modalna) pravna argumentacija v sporih glede blagovnih znamk, ki se na MLC Ljubljana izvaja na podlagi razpisa Jean Monnet, bo dr. Saša Sever izvedel dve predavanji, na temo: »Spori na Sodišču EU s področja znamk in širše s področja intelektualne lastnine«.

Dr. Saša Sever deluje na Sodišču Evropske unije v Luksemburgu, kot član (fonctionnaire) Direktorata za raziskave in dokumentacijo ter je strokovnjak s področja zaščite blagovnih znamk oz. intelektualne lastnine.

Dr. Sever bo slušateljem predstavil najnovejšo sodno prakso Sodišča evropske unije s področja intelektualne lastnine. Predstavil bo sodbe s področja individualnih in kolektivnih blagovnih znamk, risb in modelov in avtorskega prava, zlasti kar zadeva varstvo avtorskih pravic na spletu. Podrobneje bo opisal tudi nov pritožbeni postopek zoper odločbe Splošnega sodišča s področja intelektualne lastnine.

Predavanji bosta potekali v torek, 19.4.2022 ob 17.00 in v četrtek, 21.4.2022 ob 17.00.

Prijave zbiramo preko PRIJAVNEGA OBRAZCA.

Vljudno vabljeni vsi, ki vas zanima področje intelektualne lastnine!

 

Sl Sofinancira Evropska Unija Pos

 


4441003

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis