Študentje magistrskega programa na Uradu RS za intelektualno lastnino - MLC

Študentje magistrskega programa na Uradu RS za intelektualno lastnino

V ponedeljek, 6. januarja 2020 so študentje magistrskega programa Management in poslovno pravo v okviru predmeta Ustavni in poslovni vidiki zaščite intelektualne lastnine obiskali Urad RS za intelektualno lastnino. Tam so jim predstavili poslanstvo, naloge urada in pristojnosti iz posameznih področjih.  Študentje so spoznali tudi, kaj je intelektualna lastnina, kako jo lahko varujemo ter kakšne so prednosti ustreznega varstva in upravljanja. Predstavitev je zajemala tudi opis ključnih pravic industrijske lastnine in njihovih posebnosti ter druge osnove s področja avtorskega prava ter aktivnosti na področju ozaveščanja in izobraževanja javnosti o pomenu varstva intelektualne lastnine.

Zahvaljujemo se nosilcema predmeta, izr. prof. dr. Marku Novaku in doc. dr. Lidiji Breznik za zanimivo izkušnjo in obisk Urada RS za intelektualno lastnino!

 

Vir: http://www.uil-sipo.si/uil/urad/o-uradu/novice/elektronske-novice/clanki/urad-aktivno-v-novo-leto/


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis