Študentski kolega Klemen Kostrevc se nam javlja iz Erasmus+ prakse v Italiji - MLC

Študentski kolega Klemen Kostrevc se nam javlja iz Erasmus+ prakse v Italiji

Naš student Klemen Kostrevc opravlja Erasmus+ prakso v kraju Terranova da Sibari, kjer v neprofitni organizaciji Extramus dela kot poslovni pravnik/business lawyer na projektu ustvarjanja platforme za online gledališke predstave. Njegovo delo je na področju pogodb z ustvarjalci vsebin, pisanje splošnih pogojev spletne strani in pogojev zasebnosti, tako da s pridom uporablja znanje pridobljeno na MLC fakulteti.

Poleg življenja v italijansko govorečem okolju, prihajajo njegovi kolegi iz različnih koncev sveta: Francija, Belgija, Turčija, Iran, Portugalska, Nigerija, Poljska, Češka Republika, Vietnam in še mnogo drugih držav, tako da je vedno v stiku z drugimi kulturami in jeziki. Poleg dela veliko časa preživi na potovanjih po Italiji. V zadnjem mescu je obiskal Rim, Catanio na Siciliji, Bari, Siracuze, Cosenzo in še mnogo manjših obmorskih mest s peščenimi plažami. V naslednjih dneh pa načrtuje obisk Neaplja in Pompejev.

 

Img 2197

Img 2895

Img 2102

Img 2356

Img 2725

 


Img 2186

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis