Udeležili smo se 10. znanstvene konference "Business, Law & Economics" v Atenah - MLC

Udeležili smo se 10. znanstvene konference “Business, Law & Economics” v Atenah

Inštitut ATINER (Athens Institute for Education and Research) je v sodelovanju z MLC Ljubljana organiziral že 10. mednarodno znanstveno konferenco “Business, Law & Economics”, ki je letos potekala od 1. do 4. maja v Atenah.

V imenu MLC Ljubljana je svoj prispevek z naslovom The Influence of Emotional Intelligence on the Effectiveness of the Decision-Making Process – A Comparative Analysis between Students of Law and Economics.”, predstavila doc. dr. Danijela Brečko.

Atene 2023 9

doc. dr. Danijela Brečko in red. prof. dr. Srečko Devjak, MLC Ljubljana

S svojimi prispevki so na konferenci sodelovali tudi ostali zanimivi goste z univerz iz Avstralije, Italije, Poljske, Portugalske, Izraela, Združenih držav in še mnogi drugi.

V torek, 2. maja je potekala tudi Študentska poster sekcija, o kateri pa si lahko preberete na tej povezavi. 

Veselimo smo, da smo tudi letos uspešno so-organizirali mednarodno znanstveno konferenco, v okviru katere imajo naši študenti in predavatelji možnost aktivno sodelovati in predstavljati svoje znanstveno-raziskovalne prispevke.


Atiner2

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis