Udeležili smo se: Mendelu International Week - MLC

Udeležili smo se: Mendelu International Week

Med 27. in 29. aprilom 2021 se je pred. Jernej Šilak, udeležil Mednarodnega tedna v okviru programa Erasmus+, ki ga je organizirala Univerza Mendel v Brnu in je potekal on-line.

Dogodek je ponudil številna predavanja in delavnice na temo „Quality Assurance in Higher Education“. Zaradi razmer zaradi epidemije covid-19 je usposabljanje potekalo na daljavo, pri čemer je bilo kar nekaj tehničnih težav, vendar so bila predavanja kljub temu zanimivo izvedena. Veselimo se, da se bomo lahko v bodoče udeležili takšnih in podobnih izobraževanj v živo!

Več o možnostih usposabljanja v okviru programa Erasmus+ si preberite na naši spletni strani.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis