Uspešna predstavitev na Srednji šoli tehniških strok Šiška - MLC

Uspešna predstavitev na Srednji šoli tehniških strok Šiška

Na predstavitev fakultet in višjih šol se je na povabilo Srednje šole tehniških strok Šiška v prejšnjem tednu odzvala tudi MLC Ljubljana. V torek, 10. decembra 2019 je promocijska ekipa MLC Ljubljana, predstavila visokošolski program MANAGEMENT IN PRAVO dijakom zaključnih letnikov programov tehnik mehatronike, elektrotehnik in tehnik računalništva, ki bodo v letošnjem šolskem letu zaključili izobraževanje s poklicno maturo. V ekipi je med drugimi sodeloval tudi študentski kolega, ki je Srednjo šolo tehniških strok Šiška obiskoval kot dijak in se odločil za študij na MLC Ljubljana.

Še enkrat se zahvaljujemo Srednji šoli tehniških strok Šiška za povabilo in dodajamo, da smo njihovim dijakom z veseljem na voljo za ostale informacije – vljudno vabljeni na MLC Ljubljana!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis