Usposabljenje Erasmus+ v Palermu - MLC

Usposabljenje Erasmus+ v Palermu

Med 7. in 11. marcem 2022 se je Natja Lavrič, ki na fakulteti deluje tudi kot Erasmus+ koordinatorka, udeležila usposabljanja na temo “English for educators”, v organizaciji izobraževalne agencije Shipcon. Usposabljanje je potekalo v Palermu, na Siciliji je obsegalo petdnevni program, ki je bil podkrepljen z obsežnim gradivom in praktičnimi vajami. Na seminarju so bili udeleženci iz različnih evropskih držav (Francija, Španija, Latvija, Islandija) ter iz različnih izobraževalnih institucij (srednje šole, fakultete in inštitute). Preko učenja jezika so spoznavali tudi medsebojne kulture in institucije ter na ta način našli skupne točke, ki bodo osnova za nova sodelovanja v prihodnosti.

Palermo 3

Palermo 4

Palermo 5

Več o možnostih usposabljanja v okviru programa Erasmus+ si preberite na naši spletni strani.


Palermo 6

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis