Vas zanima magistrski program Management in poslovno pravo? - MLC

Vas zanima magistrski program Management in poslovno pravo?

Sreda, 11. januar 2023 ob 17. uri

 

Magistrski program Management in poslovno pravo je namenjen vsem, ki se srečujejo s problemi vodenja in podjetniškimi pravnimi problemi pa s pravnimi vprašanji in problemi managementa še niso bili seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju. Na ta program se tako vpisujejo diplomanti tehničnih, filozofskih, medicinskih, zdravstvenih, naravoslovnih, umetniških in drugih programov.

Na januarski predstavitvi študija na MLC Ljubljana bomo podali vse potrebne in pomembne informacije za odločitev o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite v študijskem procesu že sedaj in takoj začnete s predavanji.

Predstavitve se lahko udeležite V ŽIVO ali ONLINE (ne pozabite navesti v prijavi).

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na MLC Ljubljana in postanete magister (ica) managementa in poslovnega prava!

Dscf2623

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis