Več energije - več talentov - MLC

Več energije – več talentov

V današnji izdaji častnika Delo si lahko ogledate predstavitev projekta Organizacijska energija, na katerem sodeluje tudi naša fakulteta.

Projekt Organizacijska energija je sistem za spodbujanje dobre energije v organizacijah, ta pa temelji na dobri osebni energiji tako zaposlenih kot tudi delodajalcev. Na tej osnovi smo v sodelovanju z Inštitutom SOFOS pripravili spletni vprašalnik, ki vam izmeri nivo osebne energije.

Vabljeni k izpolnjevanju vprašalnika, da ugotovite kateri so naslednji koraki k izboljšanju vaše osebne energije in posledično organizacijske energije podjetja v katerem delujete.

 

Vprašalnik je dostopen na:  https://www.mlcljubljana.com/ocenaEnergije/


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis