Volitve v Študentski svet MLC Ljubljana 2021/2022 - MLC

Volitve v Študentski svet MLC Ljubljana 2021/2022

Prejšnji četrtek, 25. novembra 2021 smo na MLC Ljubljana izvedli volitve kandidatk in kandidatov za Študentski svet MLC Ljubljana za aktualno študijsko leto.

Na MLC Ljubljana smo bili veseli letošnjih odgovornih in zaupanja vrednih kandidatov, ki so drugim študentom za zgled in ki bodo znali poskrbeti za zanimivo in bogato programsko dogajanje kljub vsem znanim okoliščinam.

Vsem študentkam in  študentom, ki so oddali svoje glasove se iskreno zahvaljujemo  in z veseljem sporočamo, da ste izbrali naslednje predstavnike Študentskega sveta MLC Ljubljana:

Saša Ristić (VS)

Saša Ristić

Lina Saje (VS)

Lina Saje

Nina Helbel (MAG)

Nina Helbel

Vljudno vabljeni, da se povežete s kandidati, ki ste jih izbrali vsi, predvsem pa tisti, ki  želite s svojimi idejami prispevati k zanimivim vsebinam in pestremu ob- študijskemu dogajanju na MLC Ljubljana.

Iskrene čestitke izbrancem in vse dobro pri opravljanju poslanstva ŠS MLC Ljubljana v tem študijskem letu!

Abstract 597 Novice

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis