Za vpis do konca julija 2019 izkoristite darilni bon v vrednosti 200 € pri plačilu šolnine! - MLC

Za vpis do konca julija 2019 izkoristite darilni bon v vrednosti 200 € pri plačilu šolnine!

Na MLC Ljubljana imamo v obeh študijskih programih na voljo še nekaj prostih mest, zato vljudno vabljeni, da izberete interdisciplinarni študij managementa in poslovnega prava, obogaten z aktualnimi vsebinami digitalnega poslovanja, na naši fakulteti.

Če se vpišete do konca julija 2019, si tako zagotovite mesto v skupini in pridobite darilni bon v vrednosti 200 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana – ŠTUDIJ ZA DIGITALNO PRIHODNOST!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis