Zadnji INFO DAN za visokošolski program Management in pravo v letu 2022 - MLC

Zadnji INFO DAN za visokošolski program Management in pravo v letu 2022

Sreda, 14. december 2022 ob 16. uri

 

Odločite se za študij na MLC Ljubljana in ne spreglejte priložnosti, ki še velja za zgodnji vpis, obenem pa si pravočasno zagotovite mesto v skupini za naslednje študijsko leto.

Na info dnevu, ki bo potekal v živo in online, boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite že sedaj in takoj začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi.

Več informacij o ugodnostih, ki veljajo za zgodnji vpis si oglejte na strani ČRNI PETEK, ostalo in še veliko več pa, ko se srečamo.

Vašo udeležbo na info dnevu preprosto potrdite s prijavo preko spletnega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom na kakšen način želite na dogodku sodelovati.

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Info Dan Mlc 1200x628 November 2022 Novica

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis