Novembrski črni petek 2022 na MLC Ljubljana – pri nas traja črni petek kar ves mesec - MLC

Novembrski črni petek 2022 na MLC Ljubljana – pri nas traja črni petek kar ves mesec

Izkažite zanimanje za študij na MLC Ljubljana do konca meseca novembra in izkoristite ugodnosti zgodnjega vpisa do konca leta 2022.

 

Tako lahko prihranite 500 €  pri plačilu šolnine za vpis v visokošolski ali magistrski program Management in poslovno pravo. Darilni bon  lahko izkoristite za zgodnji vpis na MLC Ljubljana najkasneje do konca decembra 2022 (s študijem pa lahko pričnete takoj ali v naslednjem študijskem letu).

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana!

 

 


Black Friday November 2022 1200x628 Final Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis