Zadnji ONLINE INFO DAN za visokošolski program Management in pravo v letu 2021 - MLC

Zadnji ONLINE INFO DAN za visokošolski program Management in pravo v letu 2021

Odločite se za študij na MLC Ljubljana in ne spreglejte priložnosti, ki velja za zgodnji vpis, obenem pa si pravočasno zagotovite tudi mesto v skupini za naslednje študijsko leto.

 

Sreda, 8. december 2021 ob 16. uri

 

Na ONLINE INFO DNEVU boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite že sedaj in takoj začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi.

Več informacij o ugodnostih, ki veljajo za zgodnji vpis si oglejte na strani, ostalo in več pa, ko se srečamo.

Vašo udeležbo na Online info dnevu preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za visokošolski program in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

Vse dobro in lep pozdrav iz MLC Ljubljana!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Online Info Dan Za Visokošolski Program Management In Pravo Primer 1 Novica

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis