ČRNI PETEK 2021 na MLC LJUBLJANA – PRI NAS TRAJA ČRNI PETEK VES MESEC! - MLC

ČRNI PETEK 2021 na MLC LJUBLJANA – PRI NAS TRAJA ČRNI PETEK VES MESEC!

Ne zamudite odlične priložnosti za znižanje šolnine in vpis na MLC Ljubljana!

 

Izkažite zanimanje za študij na MLC Ljubljana v novembru in se prijavite preko spletnega obrazca, saj vam prijave prejete najkasneje do torka, 30. novembra 2021 do 24. ure prinesejo 500 € prihranka pri plačilu šolnine za vpis v visokošolski ali magistrski program Management in poslovno pravo. Prihranek lahko izkoristite z vpisom na MLC Ljubljana, najkasneje do 20. decembra 2021 (s študijem pa lahko pričnete takoj ali v naslednjem študijskem letu).

To pa še ni vse – za vsakega v decembru vpisanega študenta, bo MLC Ljubljana namenila 50 € v dobrodelne namene (za vse, ki vas zanima, s kom bomo v dobrodelni akciji sodelovali letos, vabljeni k spremljanju spletne strani in MLC Ljubljana na socialnih omrežjih).

Tako z vpisom na MLC Ljubljana – skupaj z nami –  v tem decembru naredite nekaj dobrega ne le zase, ampak tudi za nekoga, ki veselje in radost v tem predprazničnem času še posebej potrebuje!

 

 


črni Petek 2 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis