Zadnji ONLINE INFORMATIVNI DAN za magistrski program Management in poslovno pravo v letu 2020 - MLC

Zadnji ONLINE INFORMATIVNI DAN za magistrski program Management in poslovno pravo v letu 2020

Še je čas, da izpolnite vaše novoletne obljube iz lanskega leta in pametno investirate v svoje znanje……vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na MLC Ljubljana, zadnjem ONLINE INFORMATIVNEM DNEVU za magistrski program Management in poslovno pravo v letu 2020, ki bo v sredo, 16. decembra 2020 ob 17. uri preko ZOOM.

Tako boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite že sedaj in takoj začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi.

To pa še ni vse – za izkazano zanimanje za študij prejmete v decembru 2020 darilni bon, ki ga z vpisom na MLC Ljubljana do 15. januarja 2021 uveljavite pri plačilu vpisnine.

Vašo udeležbo na Online info dnevu preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za magistrski program in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

 

Decembrski pozdrav iz MLC Ljubljana

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis