Zakaj je pomembno vedeti, kdaj in kako se uveljavljajo pravice iz obligacijskih razmerij? - MLC

Zakaj je pomembno vedeti, kdaj in kako se uveljavljajo pravice iz obligacijskih razmerij?

Vsi, ki se odločate za študij na MLC Ljubljana vljudno vabljeni, da se nam tokrat pridružite na kratkem, a zanimivem predavanju našega predavatelja, doc. dr. Luigija Varanellija s pravnega področja in na takšen način preizkusite, kako potekajo predavanja na naši fakulteti in se sami prepričate, da so pravne vsebine lahko tudi zanimive.

 

Predavanje bo v sredo, 3. februar 2021 ob 16. uri preko ZOOM.

 

Svojo udeležbo potrdite preko SPLETNEGA OBRAZCA, da pravočasno dobite Zoom povezavo in vljudno vabljeni, da se nam pridružite  na MLC Ljubljana.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis