Zakaj študirati na MLC Ljubljana?

Moto MLC Ljubljana je: »Nihče ni samo številka.«. Vsakega študenta obravnavamo individualno. Priznali vam bomo že pridobljeno znanje iz drugih fakultet, ki ste jih ali pa jih niste dokončali. Priznali Vam bomo izpite in tako prilagodili študij Vašim osebnim interesom. S tem si boste skrajšali čas študija in znižali ceno celotnega študija na MLC Fakulteti za Management in pravo Ljubljana. Tako Vam želimo stopiti naproti, da boste lahko kar se da hitro dokončali študij prava in managementa in dosegli želeno stopnjo izobrazbe.

Ob tem pa velja izpostaviti, da vzpostavljamo nov princip učenja. Le-ta temelji na »learning by doing«, kar pomeni, da študij temelji na praktičnosti. O tem priča, da med študijem pridobite SAP certifikat, ki je vstopnica za marsikatero službo. Med študijem pa se boste naučili postaviti svojo spletno stran in kreirati ter voditi spletne kampanje kot so Google Adwords, Facebook ads in se naučili voditi tudi spletno analitiko.

V kolikor boste želeli, se boste lahko med študijem priključili skupini študentov, ki bo preko »živega primera« vodila projekte. Tako smo poskrbeli, da se naši študentje lahko že tekom študija povezujejo s potencialnimi delodajalci ali poslovnimi partnerji. Ob vsem tem pa so naši študentje plačani in se jim prizna del opravljenih vaj in kreditnih točk. Hkrati smo poskrbeli, da se naši študentje lahko vključujejo v različne Erasmus + programe ali pa se aktivno vključujejo na mednarodnih konferencah (ATINER).

Na MLC Ljubljana se trudimo, da podajamo zgolj aktualne teme s katerimi boste korak pred konkurenco. Krasijo nas optimizacija vašega študija in cene, usmerjenost v praktična znanja in mednarodne izkušnje ter možnosti za kasnejšo zaposlitev. Pri tem pa je potrebno omeniti, da pri nas ni nobenih “skritih”/dodatnih stroškov.

Potrebujete še kakšen dodaten razlog, da se odločite za študij pri nas?

Investiraj v svojo prihodnost in se nam pridruži na MLC Ljubljana.

Zanimam se za študij

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis