5. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana - MLC

5. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana

Optimizacija celotnega nabavnega procesa, strateško pridobivanje novih in primerno vzdrževanje starih nabavnih virov, brezpapirno poslovanje,… in tudi o tem, kako lahko kupci na enem mestu upravljajo celotne postopke nabav, sklepajo pogodbe in podobno. Vse to in še več v kratkem, a poučnem spletnem predavanju na MLC Ljubljana. Pridružite se nam!

V juniju bomo na MLC Ljubljana v okviru promocijskega predavanja, tokrat s temo s področja digitalnega poslovanja, gostili kolega Simona Krušca in Jureta Kuleta, sicer izvajalca Akademije SAP na naši fakulteti.

Vljudno vabljeni na 5. Promocijsko predavanje, namenjeno kandidatom za študij na MLC Ljubljana, študentom in drugim, ki jih zanima naša junijska tema. Dobimo se v sredo, 2. junija 2021 ob 16. uri preko povezave Zoom, zato se pravočasno prijavite na spletnem obrazcu in bodite z nami!

Naj bo to tudi priložnost, da se nam pridružite in se prepričate, na kakšen način potekajo predavanja in pobližje spoznate različne interdisciplinarne teme s področja managementa, prava in digitalnega poslovanja, ki so del vsebin visokošolskega programa Management in pravo. Spremljate tudi naša naslednja promocijska predavanja, že naslednje bo na vrsti v začetku meseca septembra 2021.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na MLC Ljubljana!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis