Dovolite, da vas obdarimo letos tudi na MLC Ljubljana

Dovolite, da vas obdarimo tudi letos na MLC Ljubljana

Za izkazano zanimanje za študij na MLC Ljubljana, prejmete v decembru 2020 darilni bon MLC Ljubljana v vrednosti 300 €.

 

Vsem tistim, ki boste v decembru 2020 izkazali zanimanje za študij na visokošolskem in magistrskem programu na MLC Ljubljana, bomo podarili darilni bon v višini 300 €, ki ga lahko uveljavite za znižano plačilo vpisnine pri vpisu do 15. januarja 2021.

Vljudno vabljeni, da nam pišete preko SPLETNEGA OBRAZCA ali na INFO@MLCLJUBLJANA.COM in poslali vam bomo darilni bon za vpisnino!


Dovolite, da vas obdarimo tudi na MLC Ljubljana

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis