Izbirni predmet Mednarodno poslovanje prvič na MLC Ljubljana

Izbirni predmet Mednarodno poslovanje prvič na MLC Ljubljana

V letošnjem študijskem letu smo magistrski program Management in poslovno pravo dodatno obogatili z novim izbirnim predmetom Mednarodno poslovanje, ki se prične že kmalu, natančneje 30. novembra 2020. Pod strokovno taktirko predavatelja in nosilca predmeta, izr. prof. dr. Draga Dubrovskega, bodo naši kolegi študentje spoznali sodobne značilnosti mednarodnega okolja, razsežnosti internacionalizacije in globalizacije, različne dejavnike mednarodne konkurenčnosti,  kriterije za pravilno izbiro tujih trgov in še veliko drugih vsebinsko povezanih pojmov.

Tematika je zanimiva in aktualna, prav tako je odličen predavatelj in na MLC Ljubljana smo prepričani, da bodo študentje osvojili nova znanja na področju mednarodnega poslovanja, ki jim bodo prišla prav na njihovi profesionalni poti.

Srečno na poti osvajanja znanja mednarodnega poslovanja!

Entering my e-mail I cosent that MLC Management and Law College Ljubljana uses it for informing me about:

I am acquainted that I have the right to revoke the given consent at any time by e-mail.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Contact