Izbirni predmet Mednarodno poslovanje prvič na MLC Ljubljana

Izbirni predmet Mednarodno poslovanje prvič na MLC Ljubljana

V letošnjem študijskem letu smo magistrski program Management in poslovno pravo dodatno obogatili z novim izbirnim predmetom Mednarodno poslovanje, ki se prične že kmalu, natančneje 30. novembra 2020. Pod strokovno taktirko predavatelja in nosilca predmeta, izr. prof. dr. Draga Dubrovskega, bodo naši kolegi študentje spoznali sodobne značilnosti mednarodnega okolja, razsežnosti internacionalizacije in globalizacije, različne dejavnike mednarodne konkurenčnosti,  kriterije za pravilno izbiro tujih trgov in še veliko drugih vsebinsko povezanih pojmov.

Tematika je zanimiva in aktualna, prav tako je odličen predavatelj in na MLC Ljubljana smo prepričani, da bodo študentje osvojili nova znanja na področju mednarodnega poslovanja, ki jim bodo prišla prav na njihovi profesionalni poti.

Srečno na poti osvajanja znanja mednarodnega poslovanja!

Izbirni predmet Mednarodno poslovanje prvič na MLC Ljubljana

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis