Glavni informativni dnevi v februarju 2023 na MLC Ljubljana - MLC

Glavni informativni dnevi v februarju 2023 na MLC Ljubljana

Obiščite MLC Fakulteto za management in pravo Ljubljana na glavnih informativnih dnevih v februarju, ki bodo potekali V ŽIVO ter tudi ONLINE in izvedeli boste, zakaj izbrati študij pri nas.

 

Pričakujemo vas v :
  • petek, 17. februarja 2023 ob 12. in 17. uri ter
  • soboto, 18. februarja 2023 ob 11. uri.

 

Predstavili vam bomo VISOKOŠOLSKI in MAGISTRSKI PROGRAM Management in poslovno pravo ter pojasnili vse o poteku študija in predavanj, izkušnjah naših študentov in predavateljev, praktičnem delu izobraževanja, partnerskem in poslovnem okolju naše fakultete, zaposljivosti diplomantov in drugih prednostih izobraževanja na MLC Ljubljana.

 

Vsi, ki nas boste na informativnem dnevu obiskali in izkazali zanimanje za študij pri nas, prejmete darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga lahko uveljavite pri znižanem plačilu šolnine ob vpisu do 31. marca 2023 (s tem si zagotovite mesto v skupini za študijsko leto 2023/2024), saj je število mest omejeno!

 

Na dogodek se prijavite na SPLETNEM OBRAZCU, kjer ne pozabite označiti izbranega načina sodelovanja.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana – in izberite študij za DIGITALNO PRIHODNOST!

Info Dan Mlc Spletna Stran

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis