Individualni razgovori o študiju in vpisu na MLC Ljubljana v juliju - MLC

Individualni razgovori o študiju in vpisu na MLC Ljubljana v juliju

 • Želite izvedeti več o študiju na MLC Ljubljana?
 • Predolgo že razmišljate in odlašate o nadaljevanju študija?
 • Potrebujete za napredovanje na delovnem mestu znanja vodenja ljudi in poslovnega prava?

Prijavite se na INDIVIDUALNI RAZGOVOR (v živo ali online) v juliju in z veseljem vam predstavimo obseg in potek študija na MLC Ljubljana ter odgovorimo na vaša vprašanja.

Prijavo oddajte na info@mlcljubljana.com ali preko spodnjega obrazca in vljudno vabljeni, da se nam pridružite na MLC Ljubljana.

 

V juliju in avgustu 2022 vas ob vpisu v visokošolski ali magistrski študijski program Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana čaka darilni bon v vrednosti 100 €, ki ga uveljavite za znižano plačilo šolnine!

 

Prijavite se na individualni razgovor

ali nas vprašajte karkoli v primeru dodatnih vprašanj

  * Označena polja so obvezna.

   

  Poletni pozdrav iz MLC Ljubljana

   


  Dscf2623

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis