Informacije o sodobnem študiju managementa in poslovnega prava - MLC

Informacije o sodobnem študiju managementa in poslovnega prava

Ne odlašajte z odločitvijo za študij in pridobite informacije v zvezi z visokošolskim in magistrskim programom Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana!

Obiščite novembrski informativni dan v torek, 26. novembra ob 17. uri in spoznajte razloge, zaradi katerih je vredno izbrati študij prava in managementa, povezan s sodobnimi digitalnimi vsebinami.

Še vedno se lahko pridružite skupini študentov, ki so že začeli s predavanji zato res ni potrebno odlašati s študijem do naslednjega študijskega leta!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis