Informativni dan v novembru - MLC

Informativni dan v novembru

Vljudno vas vabimo na informativni dan v torek, 12. novembra 2019 ob 17. uri, kjer vam bomo predstavili visokošolski in magistrski študij na MLC Ljubljana in odgovorili na vaša vprašanja.

Če želite postati pravi in uspešen vodja, ki zna učinkovito komunicirati s svojimi podrejenimi in se spozna tudi na pravne dileme sodobnega digitalnega poslovanja, je MLC Ljubljana zagotovo pravi naslov za vas!

Ponujamo vam znanja managementa in prava  ter ostale veščine, ki jih potrebujete za digitalno prihodnost!

 

POMEMBNO OBVESTILO:
Še vedno se lahko priključite skupini naših študentov, saj se je študijsko leto šele dobro začelo, zato ne odlašajte in se nam pridružite v novembru!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis