Drugi informativni dan v oktobru - MLC

Drugi informativni dan v oktobru

Nič še ni zamujenega, lahko se vpišete tudi v oktobru!

 

Obiščite MLC Ljubljana na oktobrskem informativnem dnevu, ki bo v sredo, 23.10.2019 ob 17.00 uri in se pridružite skupini naših študentk in študentov, ki so že začeli s predavanji.

Izvedeli boste podrobne informacije o visokošolskem in magistrskem programu Management in poslovno pravo in poiskali prave odgovore na vprašanje: “Zakaj izbrati študij na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana”?

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana – kjer vas čaka študij za digitalno prihodnost!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis