Informativni dan v septembru! - MLC

Informativni dan v septembru!

18. septembra 2019 ob 17. uri vljudno vabljeni na zadnji informativni dan pred uradnim začetkom študijskega leta 2019/2020, kjer vam bomo predstavili študij managementa in poslovnega prava, ki je usmerjen v pravo smer, to je smer digitalne prihodnosti.

Če želite postati pravi vodja, ki zna učinkovito komunicirati s svojimi podrejenimi ter drugimi in je pri tem še uspešen po rezultatih –  spozna pa se tudi na pravne dileme sodobnega digitalnega poslovanja, je MLC Ljubljana pravi naslov!

Ponujamo vam znanje in veščine, ki jih potrebujete za digitalno prihodnost!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis