Kaj dogaja na MLC Ljubljana namesto Informative? - MLC

Kaj dogaja na MLC Ljubljana namesto Informative?

Iz strani organizatorja dogodka smo danes, 12. januarja 2022 prejeli informacijo, da  je letošnja Informativa oziroma t. i. Sejem Izobraževanja in poklicev zaradi znanih razlogov ODPOVEDANA IN PRELOŽENA NA NASLEDNJE LETO.

Ker pa vemo, da ste nas želeli spoznati in radovedno zbrati informacije o visokošolskem ali magistrskem programu Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana, vas ne bomo razočarali in smo vam z veseljem na voljo. Skupaj z nasmejanimi obrazi naših študentov in ostalimi sodelavci smo pripravili različne zanimive vsebine skozi dogodke, ki se bodo odvijali v času glavnega vpisnega obdobja (in tudi naprej) in na katerih bomo podali vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, obenem pa odgovorili na vaša vprašanja.

Začnemo že v sredo, 26. januarja 2022 ob 16. uri, ko se nam lahko pridružite v ONLINE INFO KOTIČKU S ŠTUDENTI naše fakultete in na koncu tudi poklepetate z njimi. Vprašanja lahko že vnaprej posredujete na e-naslov info©mlcljubljana.com  ali jih navedete v prijavi, veseli pa jih bomo tudi na dogodku v živo. Dogodka se lahko udeležite tudi kasneje, zaključek je predviden ob 18.uri.

Vaše prijave na Online info kotiček lahko oddate preko SPLETNEGA OBRAZCA.

Vsi tisti, ki se dogodka ne morete udeležiti, pa spremljajte našo spletno stran in rubriko Dogodki v glavnem vpisnem obdobju, kjer vam je na voljo možnost prijave na posameznega med njimi.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana – najprej po informacije in odgovore na vaša vprašanja, potem pa k vpisu – ne bo vam žal, če postanete naš  študent.

Odpovedana Informativa2 Novic

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis