Konferenca, ki je pred poletjem ne smete zamuditi! - MLC

Konferenca, ki je pred poletjem ne smete zamuditi!

MLC Ljubljana vas vljudno vabi na konferenco Novosti in aktualna vprašanja javnega naročanja in koncesij v RS, ki bo 12.06.2019 v veliki predavalnici naše fakultete na Tržaški 207 v Ljubljani.

Konferenca se bo začela z nagovorom g. Rudija Medveda, ministra za javno upravo, za njim pa se bodo s svojimi prispevki predstavili uveljavljeni pravni strokovnjaki in drugi iz prakse javnega naročanja in vam na kratko pojasnili vse, kar je ta hip aktualnega na področju javnega naročanja. Na konferenci bo predstavljena pred kratkim izdana knjiga Upravne pogodbe (ki jo boste udeleženci tudi prejeli) in MLC Portal za izobraževanje s področja javnega naročanja.

Več informacij na spletni strani KONFERENCE!

Lepo vabljeni!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis