Konferenca novosti in aktualna vprašanja javnega naročanja in koncesij v RS na MLC Ljubljana - MLC

Konferenca novosti in aktualna vprašanja javnega naročanja in koncesij v RS na MLC Ljubljana

V sredo, 12. junija 2019 je na MLC Ljubljana potekala konferenca Novosti in aktualna vprašanja javnega naročanja in koncesij. Na njej so ugledni predavatelji s področja javnega naročanja predstavili aktualne teme in spremembo zakonodaje ter odgovorili na zastavljena vprašanja udeležencev. V uvodnem nagovoru nas je pozdravil tudi minister za javno upravo, g. Rudi Medved in predstavil nekatere spremembe, ki jih pripravlja ministrstvo na tem področju. Med uglednimi predavatelji so bili: doc. dr. Aleksij Mužina, mag. Marko Žvipelj, dipl. poslovni pravnik Rolando Kresnik in mag. Maja Koršič Potočnik.

Med drugim je bila konferenca priložnost za uradno predstavitev knjige Upravne pogodbe, ki jo je pred kratkim izdala MLC Ljubljana pod uredniško taktirko doc. dr. Aleksija Mužine. Prav tako smo udeležencem in ostalim gostom pokazali delovanje portala pravnega poznavanja javnega naročanja v zdravstvu, ki ga je razvila naša fakulteta. Vabljeni, da preizkusite svoje znanje javnega naročanja!

Udeleženci konference so bili predvsem iz velikih podjetij, javnih zdravstvenih in drugih zavodov ter občin – tisti, ki se ukvarjajo s področjem javnih naročil, prišli pa so iz vse Slovenije.

[rl_gallery id=”3849″]

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis