Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

Konferenca novosti in aktualna vprašanja javnega naročanja in koncesij v RS na MLC Ljubljana

V sredo, 12. junija 2019 je na MLC Ljubljana potekala konferenca Novosti in aktualna vprašanja javnega naročanja in koncesij. Na njej so ugledni predavatelji s področja javnega naročanja predstavili aktualne teme in spremembo zakonodaje ter odgovorili na zastavljena vprašanja udeležencev. V uvodnem nagovoru nas je pozdravil tudi minister za javno upravo, g. Rudi Medved in predstavil nekatere spremembe, ki jih pripravlja ministrstvo na tem področju. Med uglednimi predavatelji so bili: doc. dr. Aleksij Mužina, mag. Marko Žvipelj, dipl. poslovni pravnik Rolando Kresnik in mag. Maja Koršič Potočnik.

Med drugim je bila konferenca priložnost za uradno predstavitev knjige Upravne pogodbe, ki jo je pred kratkim izdala MLC Ljubljana pod uredniško taktirko doc. dr. Aleksija Mužine. Prav tako smo udeležencem in ostalim gostom pokazali delovanje portala pravnega poznavanja javnega naročanja v zdravstvu, ki ga je razvila naša fakulteta. Vabljeni, da preizkusite svoje znanje javnega naročanja!

Udeleženci konference so bili predvsem iz velikih podjetij, javnih zdravstvenih in drugih zavodov ter občin – tisti, ki se ukvarjajo s področjem javnih naročil, prišli pa so iz vse Slovenije.