Konferenca "Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja" na MLC Ljubljana - MLC

Konferenca “Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja” na MLC Ljubljana

MLC Ljubljana je v novembru 2021 izdala znanstveno monografijo z naslovom Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja, v kateri so zbrani prispevki različnih pravnih strokovnjakov in drugih avtorjev, ki analizirajo aktualno problematiko današnjega časa, digitalizacijo področij prava, managementa in visokega šolstva.

V ta namen bo 11. januarja 2022 organizirana konferenca s predstavitvijo prispevkov vseh avtorjev.

Namen znanstvene monografije ter konference z naslovom Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja je analizirati družbeno pravne, managerske in osebne dejavnike, ki podpirajo digitalizacijo poslovanja, vodenje podjetja in zavodov s formalnopravno vidika, torej poznavanja zakonodaje in poslovanja. Med cilji monografije je tudi utemeljiti pomen učenja na daljavo ter skozi zgodovinski in pravni diskurz do današnjih dni analizirati, problematizirati in dograditi paradigme učenja in poučevanja na daljavo v visokošolskem prostoru tudi za naprej in ne le v izrednih razmerah, utemeljiti proces vseživljenjskega učenja in izobraževanja za pridobitev nove pismenosti in kompetenc za uspešno delovanje v spremenjenih družbenih, poslovnih in visokošolskih razmerah ter opozoriti na temne strani digitalizacije.

Monografija Primer 3

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na januarski konferenci na MLC Ljubljana V ŽIVO ali ONLINE in tudi vi prisluhnete zanimivim vsebinam kot npr. Pravo in umetna inteligenca, Odkrivanje računovodskih prevar in poslovnih odločitvah v računovodskih izkazih, Digitalizacija v visokošolskem prostoru, Temna stran digitalizacije, Davčna utaja kot prekršek in kot kaznivo dejanje, Pogodbe digitalne dobe, Digitalizacija kadrovskih procesov, Kompetence za vodenje na daljavo skozi prizmo managerjev in druge. Vsi udeleženci boste prejeli zbornik v e-obliki.

Več informacij in možnost prijave na: https://www.mlcljubljana.com/konferenca-pravo-in-management-v-pogojih-digitalnega-poslovanja/

Vljudno vabljeni in lep pozdrav iz MLC Ljubljana!

Konferenca “pravo In Management V Pogojih Digitalnega Poslovanja” Na Mlc Ljubljana Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis