Mag. Boštjan J. Turk je obiskal Krakov - MLC

Mag. Boštjan J. Turk je obiskal Krakov

Med 13. in 17. aprilom 2019 je viš. pred. mag. Boštjan J. Turk kot gostujoči predavatelj gostoval na Jagielonski univerzi v Krakowu na Poljskem, ki velja za drugo najstarejšo univerzo v Evropi z več kot 40.000 študenti in je uvrščena med najboljše evropske univerze nasploh.

Študentkam in študentom doktorskega študija je predaval o pravnih vidikih arbitražne razsodbe Stalnega arbitražnega sodišča v Haagu glede določitve kopenske in morske meje med Slovenijo in Hrvaško, ki je bila izdana 29.6.2017. Predavanje je med študenti naletelo na veliko zanimanje.

Z obiskom mag. Turka na partnerski univerzi v Krakovu so se tudi za druge člane akademske skupnosti, tako predavatelje kot tudi študente, odprla vrata za nadaljnje sodelovanje in mobilnosti v okviru programa Erasmus+.

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis