Marčevski online informativni dan za zamudnike - MLC

Marčevski online informativni dan za zamudnike

Pohitite z vpisom, mesta se že polnijo!

 

 

Potrebujete za odločitev o študiju na MLC Ljubljana še nekaj dodatnih informacij?

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na ONLINE informativnem dnevu v sredo, 10. marca 2021 ob 16. uri, ko vam bomo predstavili visokošolski program Management in pravo in magistrski program Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana in odgovorili na vaša vprašanja.

Prijavite se lahko preko spodnjega OBRAZCA!

Pridružite se nam na MLC Ljubljana in postanite diplomirani(a) poslovni(a) pravnik(ca) ali magister(rica) managementa in poslovnega prava!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis