MLC Ljubljana na Dnevu obrtnikov in podjetnikov v središču Ljubljane - MLC

MLC Ljubljana na Dnevu obrtnikov in podjetnikov v središču Ljubljane

Nas ne utegnete obiskati na sedežu fakultete? Za vas tokrat tudi v samem središču Ljubljane!

 

V sredo, 7. septembra 2022 nas lahko med 10. in 17. uro obiščete na Stritarjevi ulici v Ljubljani, kjer bomo kot člani OOZ Ljubljana Vič tudi letos sodelovali na Dnevu obrtnikov in podjetnikov. Meščanom in obiskovalcem Ljubljane ter tistim, ki želite o nas izvedeti še več, bomo z veseljem predstavili visokošolski in magistrski program Management in poslovno pravo ter naše ostale izobraževalne vsebine.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana ali na Stritarjevo v Ljubljani!

Lj2 2022

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis