MLC Ljubljana na dnevu Obrtnikov in podjetnikov v središču Ljubljane - MLC

MLC Ljubljana na dnevu Obrtnikov in podjetnikov v središču Ljubljane

V četrtek, 5. septembra 2019 nas lahko med 10. in 17. uro obiščete na Stritarjevi ulici v Ljubljani, kjer bomo kot člani OOZ Vič tudi letos sodelovali na Dnevu Obrtnikov in podjetnikov. Meščanom in obiskovalcem Ljubljane ter tistim, ki želite o nas izvedeti še več, bomo z veseljem predstavili visokošolski in magistrski program Management in poslovno pravo ter druge izobraževalne oblike, ki jih ponujamo na MLC Ljubljana.

Utrinek iz lanskoletne udeležbe na dogodku.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana – in izberite ŠTUDIJ ZA DIGITALNO PRIHODNOST!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis