MLC Ljubljana na on-line Informativi 2021 - MLC

MLC Ljubljana na on-line Informativi 2021

Na spletni platformi Informative 2021 poiščite MLC Ljubljana in si oglejte informacije, gradiva in predstavitvene brošure, ki smo jih pripravili za vas.

Čakajo vas tudi odgovori na najpomembnejša vprašanja glede vpisa, različne video vsebine in nagradna igra!

V kolikor vam to ni dovolj in prav je tako, pa nam že danes preko spletnega obrazca ali na info@mlcljubljana.com pošljite vaše zanimanje za študij in poslali vam bomo povezavo do naših javljanj v živo.

Pester program javljanj v živo iz MLC Ljubljana si lahko pogledate na POVEZAVI.

Ne čakajte na 22. in 23. januar 2021 in si zagotovite prave informacije na pravem mestu – na MLC Ljubljana –  še danes!

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na MLC Ljubljana in postanete diplomirani(a) poslovni(a) pravnik(ca) ali magister(rica) managementa in poslovnega prava!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis