Vključite se v dogajanje v živo na MLC Ljubljana - MLC

Vključite se v dogajanje v živo na MLC Ljubljana

Povezava, ki vam omogoči vklop v dogajanje V ŽIVO na MLC Ljubljana v petek, 22. januarja in soboto, 23. januarja 2021, je https://zoom.us/j/92114212372 (Meeting ID: 921 1421 2372) in vljudno vabljeni, da se nam pridružite v posameznem vsebinskem sklopu ali celo večkrat. Tako boste prejeli vse potrebne informacije za tako pomembno odločitev kot je izbira študija.

 

Vsebinski program 1. dan Online Informative 2021: PETEK, 22. JANUAR

 

Vsebinski program 2. dan Online Informative 2021: SOBOTA, 23. JANUAR

Za ostale informacije smo vam z veseljem na voljo na info@mlcljubljana.com ali tel. št. 051 664 405.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na MLC Ljubljana in izberete študij za digitalno prihodnost.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis