MLC Ljubljana na Sejmu obrti in podjetništva pred ljubljanskim hipermarketom E.Leclerc - MLC

MLC Ljubljana na Sejmu obrti in podjetništva pred ljubljanskim hipermarketom E.Leclerc

V soboto, 2. septembra 2023 smo se na povabilo partnerske Območno -obrtne zbornice Vič odločili za sodelovanje na Sejmu obrti in podjetništva, ki je letos potekal pred ljubljanskim hipermarketom E.Leclerc.

Obiskovalcem znanega nakupovalnega središča smo s študenti predstavili visokošolski in magistrski program Management in poslovno pravo ter druge izobraževalne oblike, ki jih ponujamo.

Na MLC Ljubljana s študijskimi programi vzpodbujamo podjetništvo in vzgajamo za uspešno vodenje v prihodnosti, zato bodoče obrtnike in podjetnike vljudno vabimo, da nas obiščejo na sedežu MLC Ljubljane, Tržaška 207, kjer vam bomo z veseljem pomagali do informacij, ki jih potrebujete za izbiro ali nadaljevanje študija v smeri managementa in poslovnega prava.

Območno – obrtni zbornici Vič in njenim predstavnikom se še enkrat zahvaljujemo za povabilo in dodajamo, da se že veselimo naslednje priložnosti za ponovno sodelovanje.


Dan Obrtnikov In Podjetnikov 2023

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis