Na MLC Ljubljana pohitite in se do konca marca vpišite! - MLC

Na MLC Ljubljana pohitite in se do konca marca vpišite!

Vljudno vabljeni vsi, ki razmišljate o študiju na visokošolskem programu Management in pravo na MLC Ljubljana, da se nam pridružite v sredo, 24. marca 2021 ob 16. uri na Online informativnem dnevu, kjer vam bomo podrobneje predstavili način študija in ostalo ter z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Prijavite se lahko preko spodnjega OBRAZCA – vljudno vabljeni!

 

Za vpis do konca marca, pa vas čaka tudi DARILNI BON v vrednosti 400 €, ki ga uveljavite pri znižanem plačilu šolnine, s pravočasnim vpisom pa si obenem rezervirate mesto v skupini v študijskem letu 2021/2022.

Pridružite se nam na MLC Ljubljana in postanite diplomirani(a) poslovni(a) pravnik(ca)!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis