Vpis na MLC Ljubljana do konca marca 2021 - MLC

Vpis na MLC Ljubljana do konca marca 2021

Čaka vas DARILNI BON v vrednosti 400 €, KI GA UVELJAVITE PRI znižanem PLAČILU ŠOLNINE, s pravočasnim vpisom pa si obenem rezervirate mesto v skupini.

Vljudno vabljeni v visokošolski program Management in pravo ali magistrski program Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana.

Pravočasno si zagotovite mesto v skupini, saj vpisi že potekajo!

Darilni bon prejmete z oddajo zanimanja za študij preko spletnega obrazca na  ali nam pišite na info@mlcljubljana.com, lahko pa nas pokličete tudi na 051 664 405, kjer smo vam z veseljem na voljo za ostale informacije v zvezi s študijem in vpisnim postopkom.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na  MLC Ljubljana!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis