Nov izbirni predmet: Davčna optimizacija - MLC

Nov izbirni predmet: Davčna optimizacija

Na MLC Ljubljana se v novembru začne izvajati nov izbirni predmet “Davčna optimizacija”. Predmet je zastavljen intedisciplinarno, saj bodo davki in njihova optimizacija predstavljeni tako z vidika računovodstva, za kar bo poskrbela doc. dr. Lidija Robnik, kot tudi s pravnega vidika, k čemur bo prispeval viš. pred. mag. Ivan Kranjec.

V okviru izbirnega predmeta želimo študente spoznati s temeljnimi znanji in vrstami neposrednih in posrednih davkov, ki jih morajo plačevati pravne in fizične osebe. Znanje s področja davkov bo študentom v pomoč pri razumevanju različnih vrst obdavčitev in načinih optimiranja in plačevanja davkov. Študenti bodo spoznali tudi razliko med legalnim optimiziranjem davkom in nelegalno davčno utajo.

 

Ob prvi izvedbi želimo predavateljema ter študentom čimbolj uspešno sodelovanje in zanimiva predavanja!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis