Obiščite MLC Ljubljana na 14. Informativi januarja na Gospodarskem razstavišču - MLC

Obiščite MLC Ljubljana na 14. Informativi januarja na Gospodarskem razstavišču

Petek, 20. januarja in soboto, 21. januarja 2023 med 9. in 18. uro na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Najdete nas v dvorani A2/35.

 

Informativa 14 Logo

 

Informativa oziroma t. i. Sejem Izobraževanja in poklicev vsako leto – pred februarskimi informativnimi dnevi, na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji in v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Tako vas že sedaj vabimo, da MLC Ljubljana obiščete na Informativi 2023  in izberete visokošolski ali magistrski program Management in poslovno pravo. Na voljo vam bodo nasmejani obrazi naših študentov in strokovnega osebja, ki vam bodo podali vse potrebne informacije in odgovorili na vaša vprašanja.

 

Obiščite MLC Ljubljana na Informativi 2023 in ne zamudite ugodnosti, ki vam jih prinaša obisk našega razstavnega prostora!

 

DODAJTE SI DOGODEK V SVOJ KOLEDAR:


Informativa Mlc Spletna Stran December 2022 Compresse

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis