On-line informativni dan v maju! - MLC

On-line informativni dan v maju!

V sredo, 6. maja 2020 vas

Vašo udeležbo na on-line srečanju preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na info@mlcljubljana.com, s pripisom za ustrezni program študija in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

Vsi, ki se boste na informativni dan prijavili do konca aprila 2020, boste lahko še prejeli darilni bon v vrednosti 400 EUR, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, kjer smo vedno z veseljem z vami in tako tudi tokrat –  na majskem  informativnem dnevu.

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis