On-line informativni dan v juniju - MLC

On-line informativni dan v juniju

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na on-line informativnem dnevu na MLC Ljubljana tudi v mesecu juniju in sicer v sredo, 10. junija 2020:

a)       ob 16. uri vabljeni tisti, ki vas zanima visokošolski program Management in pravo in

b)      ob 17.uri tisti, ki vas zanima magistrski program Management in poslovno pravo.

 

Vašo udeležbo na on-line info dnevu preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za ustrezni program študija ter si tako pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete diplomirani poslovni pravnik ali magister managementa in poslovnega prava!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis